Kuka mä oon?

Mä oon Juhis, kohta kolmissakymmenissä oleva koodari, yhteisötyyppi ja startup-intoilija. Viimeisten vuosien aikana oon jeesannut kaikenlaisia tyyppejä ohjelmoinnin kanssa: peruskouluoppilaita, lukiolaisia, tietojenkäsittelyn opiskelijoita, yhteiskuntatieteilijöitä, lääkis- ja kauppisopiskelijoita, yrittäjiä, opettajia, eläkeläisiä – kaikkea maan ja taivaan väliltä. Järjestämissäni workshopeissa ja koulutuksista ohjelmointia on oppinut reilut 500 henkeä. Muutama näistä on jatkanut matkaansa workshopin jälkeen ja päätynyt koodariksi työelämään tultuaan oppimaan ilman aiempaa kokemusta.

Ajauduin tietokoneiden pariin muutaman vuoden ikäisenä ja ekoja koodeja kirjoitin 11-12 vuoden ikäisenä. Sen jälkeen oon rakentanut kaikenlaisia projekteja, opettanut yliopistolla opintojeni ohella ja työskennellyt koodarina startupeissa niin San Franciscossa kuin Helsingissäkin. Viimeiset pari vuotta olen viettänyt aikaa rakentaen yrittäjyysyhteisö Boost Turun yhteisöä sekä pyörittäen perustamaani Turku <3 Frontend -koodariyhteisöä.

Töiden ja ohjelmoinnin ulkopuolella intohimojani on lautapelit, penkkiurheilu ja lukeminen sekä inspiroivien Youtube-videoiden ja podcastien kuuntelu.

Minut löytää LinkedInistä ja Twitteristä, jos tahdot tutustua tarkemmin.